Talli

Tallissamme on 28 karsinapaikkaa. Tallista löytyy myös lämmin satulahuone ja varusteiden kuivatushuone. Kuivatushuoneessa on myös pesukone, jota vuokrataan tallin ulkopuolisillekin. Satulahuoneessa on wc ja suihkutila sekä jokaiselle ratsukolle varusteiden säilytyskaappi. Lisäksi tallin puolella on 2 pesupaikkaa ja solarium. 

Salaojitettuja hiekkapohjaisia tarhoja on kahden kokoisia, 9 x 20 ja 9 x 30 m. Tarhoissa on Horserail-sähkönauhat sekä slowfeeding heinähäkit.

Tallin ja maneesin välissä on salaojitettu kuitupohjainen ulkokenttä 30 x 70 m. Keväällä 2016 valmistunut 25x60m maneesi jonka pohja on valikoidun hiekan ja OTTO-Geo Textile -kuidun sekoitus. Käytössä on monipuolinen estekalusto. Kävelykone, kävelymatto, sekä juokstutusympyrä. Maneesia ja kenttää vuokrataan ulkopuolisille ratsastajille sekä esimerkiksi seuroille erilaisiin tapahtumiin.

Käytössä on monipuolisia maastoja, esimerkiksi hyväpohjainen laukkasuora.

 

Tallipaikkojen hinnat  (sis. alv.) alkaen 1.1.2023

Täysihoito 720€

Täysihoito 650€ (omistalla päivittäinentarhan siivous ja ruokien laitto)

Puolihoito 550€ (karsina+tarha+ ruoat)

Lisäksi useamman hevosen omistajan mahdollista vuokrata kylmiä karsinoita itse hoitaen, kysy lisää 0447377590/ Liida, hinta riippuu hevosmäärästä